Oudercommunicatie

De DSV heeft een online platform dat het communiceren met ouders efficiënter maakt: Mijnschoolinfo

In het ouderprofiel ontvang je de DSV-berichten en mailtjes van de leerkrachten van je kind(eren). Je zoekt er een telefoonnummer op van een klasgenootje. In de algemene jaaragenda staan alle studiemiddagen, vakanties, vieringen en andere belangrijke dagen; hij is bovendien eenvoudig te importeren in je eigen digitale agenda.

Wordt er via Mijnschoolinfo een bericht verstuurd, dan krijg je daarvan een notificatie op je eigen e-mailadres. Om het bericht te lezen, klik je het aan, je hoeft niet eerst in te loggen.

Mijnschoolinfo is ook als app voor Android, iPhone en Windows Phone beschikbaar.

Hoe zit het met de privacy? Je hebt de mogelijkheid om de gegevens van je kind(eren) en jouzelf af te schermen. In de profielinstellingen kun je bepalen of de gegevens wel of niet zichtbaar zijn voor andere ouders. Mijnschoolinfo draait op beveiligde servers en is geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Wijzigingen doorgeven?

Een nieuw telefoonnummer of adreswijziging? Geef het zo spoedig mogelijk door via onze administratief medewerker Mw. Yvonne Bentvelzen info@dsv-delft.nl en aan de manager Uilenest (peuterspeelzaal, VSO, TSO, BSO): Mw. Jolanda Meijer uilenest@dsv-delft.nl

In de app van Mijnschoolinfo kunt u ook uw gegevens wijzigen zodat andere ouders u kunnen benaderen. De app is helaas niet gekoppeld aan onze administratie. U moet dus op 2 plekken uw gegevens wijzigen.